Yalanlarla Dolu Bir Cadde’de Yürüyüş

Son dönemin yenilikçi ressamlarından Tuncay Takmaz yeni bir sergi açmaya hazırlanıyor.

Ihlamur Sanat Galerisi / 3 Kasım – 3 Aralık

Son dönemin yenilikçi ressamlarından Tuncay Takmaz yeni bir sergi açmaya hazırlanıyor. 15 yeni tablonun yer aldığı sergide, Bedri Baykam, Picasso, Georg Baselitz Ekrem Kahraman, Fikret Mualla, Matisse, Chagall gibi sanatının referans kaynağı olarak gördüğü sanatçıların esintilerini de görmek mümkün. 3 Kasım’da Galeri Ihlamur’da açılışını gerçekleştirecek olan sergi, 3 Aralık’a kadar farklı ve yaratıcı bir sergi ile buluşmak isteyenler için ideal bir seçim olacak.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Göç sonrası ‘yeniden çiçeklenenler’ İstanbul’da buluşuyor

Galata Postane'de düzenlenecek 'Rebloom: İstanbul'da Göç Sonrası Mekanlar ve Sanatsal karşılaşmalar' festivali, 5-7 Aralık tarihlerinde izleyicilerle buluşacak.

EkoFilm Platformu’ndan ‘Çevre Dostu Prodüksiyonlar’ için rehber

EkoFilm: Sürdürülebilir Yapım Platformu'nun rehberi, film ve medya sektörünü dönüştürmek isteyen tüm sektör profesyonellerine yönelik hazırlandı.

Tanrı ve şiddet

İlahi şiddetin amacı hukuksal bir yaptırım ya da düzen değil, aksine kurbandır.

Kadıköy Kaymakamlığı ‘Queer’in gösterimini yasakladı: Toplum barışını tehlikeye atar!

MUBI, yasak kararının sanatı ve ifade özgürlüğünü kısıtlayan bir müdahale olduğunu belirterek,  festivalin tamamen iptal edildiğini duyurdu.

BİFED’de büyük ödül yerlilerin mücadelesini anlatan Twice Colonized’ın

11. Bozcaada Ekolojik Belgesel Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. İlk kez mansiyon ve müzik ödülleri verilen festivalde Açık Radyo ve Gebze'de katledilen hayvanlar unutulmadı.

EN ÇOK OKUNANLAR