Kategoriler: Spor

“Raul, Beşiktaş’tan teklif almadı”

Schalke‘de teknik direktör Ralf Ragnick ile sorunlar yaşayan Raul’un menajeri yaptığı açıklamada İspanyol oyuncunun Beşiktaş‘tan teklif almadığını söyledi.

Schalke’nin hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Helsinki ile yaptığı maçın kadrosuna alınmayan Raul‘un Almanya’dan ayrılacağı konuşuluyor. Oyuncunun AS gazetesine konuşan menajeri Gines Carvajal “Beşiktaş ve PSG’den teklif aldığımız haberleri gerçeği yansıtmıyor. Geçen sezon birçok takımdan teklif aldık ama Raul kariyeri için Almanya’ya gelmesinin daha iyi olduğunu düşündü.Ama sanırım Ragnick, Magath ve Raul ile aynı fikirde değil” dedi. Oyuncunun geleceği ile ilgili başka bir açıklama yapmayan Gines Carvajal, Schalke ile ilişkilerinin saygı çerçevesinde sürdüğünü vurguladı.

Şeytan lakaplı golcü oyuncu geçen sezon Schalke forması ile çıktığı 34 lig maçında rakip fileleri 13 kez havalandırmıştı. Real Madrid’in yıldızlarından Guti’yi katan Beşiktaş, geçen yıl Raul’u da kadrosuna katmak istemiş ama İspanyol yıldız Bundesliga ekibini tercih etmişti.

Paylaş
Yazar:
Haber Merkezi