PhotoCup’tan ‘küresel ısınma ve çevre kirliliği’ temasıyla fotoğraf yarışması

Belirli aralıklarla ve farklı temalarda fotoğraf kupaları düzenleyen PhotoCupKüresel Isınma ve Çevre Kirliliği” temalı yeni kupası için katılımcılara çağrı yaptı.

Fotoğraf yarışmalarını dünyada ilk kez kupa formatında düzenleyen PhotoCup’ın yeni kupasına dileyen herkes, kendi çektiği fotoğrafları photocup.com internet adresinden ya da PhotoCup’ın mobil uygulamasından yükleyerek katılabilecek. Son tarih ise 21 Mart Pazar günü.

‘Fotoğraflar bizi kendimizden koruyabilir mi?’

İnsanın, insana ve çevresine en büyük zararı yine kendisinin verdiğini vurgulamak için “Fotoğraflar Bizi Kendimizden Koruyabilir Mi?” sloganıyla düzenlenen “Küresel Isınma ve Çevre Kirliliği” kupasında hem en iyi fotoğrafçıya, en iyi fotoğrafa hem de en iyi oy verene para ödülleri verilecek.

Oylamaya açılacak

Eleme usulüyle ilerleyen yarışmanın oylaması ise başvuruların sonlanmasının ardından aynı gün başlayacak ve kazanan fotoğrafı hem fotoğraf severlerin hem de fotoğraf eğitmenlerinden oluşan PhotoCup Masters ekibinin oyları belirleyecek.

Küresel Isınma ve Çevre Kirliliği Kupası’nda en iyi fotoğrafçı 750 TL kazanacak. Fotoğrafçıların yanı sıra fotoğrafların da kendi arasında yarıştığı bir sisteme sahip olan PhotoCup’ta bu kupa için, en iyi fotoğraf ödülünü 500 TL olarak belirlenirken, en çok oy alan fotoğraf doğru tahmin eden kişi ise 250 TL almaya hak kazanacak.

Detaylı bilgiye bu adres üzerinden ulaşabilirsiniz.

Paylaş
Yazar:
Yeşil Gazete