İnce: Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçimden çekildiğini duyurarak partisinin genel merkezi önünde açıklamalarda bulundu:

“Siyasi yolculuğuma 15 yaşında başladım. O günden bu yana afiş astım, duvarlara yazı yazdım. İlçe, il yönetimi yaptım, cumhurbaşkanı adayı oldum, parti kurdum ve tam 40 yılın üzerinde bir süredir siyasette mücadele ediyorum. Kul hakkı yememeye özen gösterdim, yanlışa yanlış, doğruya doğru dedim. Bu 40 yılın içerisinde haksızlık yaptığım insanlar olmuş olabilir ama bu son 45 günde gördüklerimi son 45 senede görmedim. Sahte dekontlar, sahte jeepler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar.

İsrail‘in bir porno sitesinden alıyor fotoğrafı ve bunu FETÖ’cüler yapıyor. Türkiye’de muhalif olacağım diye bunu yapanlar var. Bu ülkenin çalışanları, gazetecileri bunlara değinmediler. Oda TV hariç. Bir tanesi çıkıp bu emniyet nerede; sahte belgeler dağıtılıyor… 45 gündür itibar suikasti yapılıyor. Emniyet, savcı görevini yapmıyor, gazeteci yazmıyor.

Yazanlar da FETÖ’cülerle ortak gibi yazıyorlar. Özel hayatın gizliliği diye yazanlar benim böyle görüntülerimin olması lazım. Geçmişte oldu bunlar, geçmişte o görüntüler vardı ama gizlice çekilmişti. Ama benim böyle bir görüntüm yok ki. Bu özel hayat değil, bu iftira.

Türkiye Cumhuriyeti devleti benim itibarımı koruyamamıştır. Alenen iftira. 5 milyon dolarlık dekont. Nerede bu savcılar? Pazar 10 milyon lira havale yapıyorlar. Bu kadar itibar suikastı yapılırken, savcıların ortaya çıkmamasını anlayabilmiş değilim.

Ben bu ülkede Kamyoncu Şerif’in oğlu Muharrem İnce olarak yaşadım. Benden başka malvarlığını açıklayan yok. Ne kadar kaçak FETÖ’cü varsa yurtdışında saldırıyor. Her gün bir iftira var.

Pazar günü sandığa gideceğiz. Memleket Partisi Türkiye’nin geleceği için önemlidir, mutlaka o Meclis’te olmalıdır. HDP var, CHP listelerindeki DEVA‘lı, Gelecek‘li var. Bir de AKP var. Atatürkçüler azınlıkta olacak. Memleket Partisi mutlaka o Meclis’te olmalıdır. İstedikleri kadar montaj kaset yapsınlar Memleket Partisi’ne her evden bir oy istiyorum.

Bu atılan iftiralara, Saray‘a giden CHP’liden başlayarak ‘Saray’dan para aldı, çekilemez’ diyenlere bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum; bu sahte dekontlardan, görüntülerden çekindiğim yok. 45 gündür direniyorum.

Adaylıktan çekiliyorum. Türkiye’ye üçüncü seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın.

Ne kadar kaçak FETÖ’cü varsa bana saldırıyor. Her gün dövüştüm bunlarla. Pazar günü sandığa gidiyoruz. Memleket Partisi Türkiye için önemlidir. Mutlaka o Meclis‘te olmalıyız. Atatürkçüler o mecliste olmalıdır. Türkiye’nin sigortası memleket partisidir.

Memleket Partisine her evden bir oy istiyorum. Saraydan para aldı çekilemez diyenlere sesleniyorum. Adaylıktan çekiliyorum bunu memleket için yapıyorum. Kaybettiklerinde suçu bana atmasınlar bahaneleri kalmasın.”

 

Paylaş
Yazar:
Yeşil Gazete