Kategoriler: Spor

Evans 2014’e kadar BMC’de

Fransa Bisiklet Turu şampiyonu Cadel Evans, takımı BMC ile olan sözleşmesini 2014′ e kadar uzattı. Seneye profesyonel kariyerindeki 18. sezonunu geçirecek olan 38 yaşındaki George Hincapie de takımla olan anlaşmasını 2012’e kadar uzattı.

BMC’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada genel menajer Jim Ochowicz, “İki liderimiz ve kaptanımız, seneye de bu organizasyona önderlik etmeye ve başarılarımızı arttırmaya devam edecekler” dedi.

Özellikle Hincapie’nin tecrübesiyle Taylor Phinney ve Greg Van Avermaet gibi gençlere yol göstermeye devam edeceğini vurgulayan Ochowicz, “Herkes için, Fransa Bisiklet Turu’nda ve Bahar Klasikleri’nde liderlik yapmayı sürdürecek” açıklamasında bulundu.

Takımla olan sözleşmesini 2014’e kadar uzatan son Fransa Bisiklet Turu şampiyonu Cadel Evans ise, “Takım olarak başarımızı her sene daha fazla arttırdığımızı ve arttıracağımızı düşünüyorum. Bugüne kadar olan süreç çok keyifli ve eğlenceliydi. Şimdi önümüze bakacağız. Çalışmaya ve geleceğe doğru olumlu adımlar atmaya devam etmeliyiz” dedi.

(Eurosport)

Paylaş
Yazar:
Haber Merkezi