TürkiyeKanal İstanbulManşet

CHP’li belediyeleri eleştiren Erdoğan’a İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul’lu yanıt

0

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın, kendisine yönelik suçlamalarına Twitter hesabından yanıt verdi. Erdoğan’ın, partisinin belediye başkanlarıyla yaptığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı‘nda, kendisine yönelik “Düne kadar yunusların gezdiği Haliç“e zarar verdiği iddiasına karşılık İmamoğlu hesabından şöyle yazdı:

Haliç’te yunuslar yüzüyor, çocuklar ücretsiz süt içip kreşe başlıyor. Öğrenciler burs alıyor, durmuş metrolar harekete geçiyor. İstihdam ofisleri iş buluyor, yeşil alanlar halka açılıyor. Ama bu hayat pahalılığında milletin parası nedense Kanal İstanbul‘a harcanmak isteniyor.

CHP’li belediyelere yüklendi

Paylaşımında bir video da paylaştı. Videoda bir vatandaşın hayat pahalılığından yakındığı ve Kanal İstanbul’a ihtiyacı olmadığını anlattığı görülüyor.

ATO Congresium’da yapılan toplantıda Erdoğan, CHP’li belediyeleri kastederek “Daha 1,5 yıl öncesine kadar belediyecilik hizmetlerinde hiçbir sıkıntının yaşanmadığı şehirlerimiz akmayan sular, toplanmayan çöplerle gündem oluyor. Çöp, çukur, çamur yeniden insanımızın kabusu oldu” demişti.

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.