ManşetMedya-İnternetTürkiye

Redhack AKP’li belediyelerin sitelerini hackledi: Kayyım öyle değil böyle atanır

0

Redhack (Kızıl Hackerlar Birliği), HDP’li belediyelere kayyım atanmasına tepki göstermek amacıyla AKP’li belediyelerin internet sitelerini hackledi. Yaptığı açıklamada ‘belediyelerinize kayyım atıyoruz’ dedi. 

Aksaray Güzelyurt Belediyesi, Afyonkarahisar Susuz Belediyesi ve Niğde Kemerhisar Belediyesi’nin sitelerine girenler Redhack’in mesajıyla karşılaşıyor. 

‘Şahsım’ın belediyelerine kayyım atıyoruz’

Redhack basınla paylaştığı açıklamada da AKP-MHP ittifakının HDP öznelinde yerel belediyecilik anlayışına saldırdığını ve bölge halklarının iradesini gaspettiğini vurgulayarak, protesto amacıyla atanan her kayyum için AKP-MHP belediyelerinin sitelerini hackleyeceklerini duyurdu. Redhack tarafından siteye yerleştirilen metinde şu ifadeler yer alıyor:

Saray, saltanatını sürdürmek için yoksul halkımızın emeğine çöreklenerek oluşturduğu kamburu her geçen gün büyümektedir. AKİŞİD ve MHP çetesi terör retoriği ile halkın demokratik haklarını gasp ederek iradesini ihlal edip onlarca belediyeye darbe yapmıştır.

Değirmenlerine su taşımayacağız. Biz RedHack olarak ‘şahsım’ın belediyelerine kayyum atayacağımızı belirtmek isteriz. Kayyum öyle değil böyle atanır. Hak yiyen hack yer. Unutmayız, affetmeyiz, uzlaşmayız.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.