TürkiyeManşet

HDP’li milletvekilinin koronavirüs testi pozitif çıktı

0

Halkların Demokratik Partisi (HDP), yaptığı açıklamada bir milletvekilinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Söz konusu milletvekilinin ismi açıklanmazken, sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği aktarıldı.

HDP Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş imzasıyla yapılan ortak yazılı açıklamada, koronavirüs salgınının etkilerinin bir süredir Meclis’te de artarak görüldüğü vurgulandı.

‘Meclis’te tehlike büyüyor’

Açıklamada, HDP TBMM Grubu’nun bulunduğu katta, bir temizlik personelinin hafta başında Covid-19 olduğunun tespit edildiği belirtildi. Grup başkanvekillerinin açıklamasında, “Bunun ardından çay ocağı, kat personeli, danışmanlar ve milletvekillerinin test yaptırmaları kararı alınmıştır. Bu kapsamda yapılan ilk testlerde maalesef bir vekilimizin de enfekte olduğu anlaşılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında “Bu konuda bulaşının artmaması için maske, fiziki mesafe ve hijyene dikkat etme tedbirlerinin aksatılmaksızın hem Meclis’te hem de Meclis dışında uygulanması konusunda kararlı ve özenli olmaya devam edeceğiz” denildi.

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.