Koronavirüs SalgınıManşet

Meclis doktorunun ve Kırklareli Valisi’nin koronavirüs testi pozitif çıktı

0

Kırklareli Valisi Osman Bilgin‘in ve TBMM Meclis hastanesinin doktorunun koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada valilik görevini vali yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı’nın yapacağı belirtildi. Vali Bilgin’in ise 14 gün boyunca karantinaya alındığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Valimiz Sayın Osman Bilgin’in 31 Mart 2020 Salı günü yaptırmış olduğu Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır. Kırklareli Valiliği görevi resmi olarak Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı tarafından yürütülecektir.

Valimiz Sayın Osman Bilgin kendisini 14 gün süre ile Vali konağında izole altına almıştır ve izole süresince Vali Konağından fiili olarak Valilik görevini yürütecektir

Meclis doktoru ikinci testte pozitif çıktı

TBMM Başkanlığı tarafından görevli doktorun sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada ise “Koronavirüs şüphesiyle hastanede bulunan Meclis Hastanesi doktoruna yapılan ikinci testte Covid-19 pozitif çıkmıştır. Doktorla son 14 gün içinde temas eden şahıslarla ilgili Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği şekilde gerekli prosedürler uygulanmaktadır” denildi.

Meclis Devlet Hastanesi’nde görevli doktora, ateş ve boğaz ağrısı belirtilerinin görülmesi üzerine Koronavirüs testi yapılmış, test sonucu negatif çıkmıştı. Tedbir amaçlı hastanede gözlem altında tutuluyordu. Kendisine ilk yapılan testte ise sonuç negatif çıkmıştı.

You may also like

Comments

Comments are closed.