Koronavirüs SalgınıKültür-SanatManşet

‘Kuirfest karantina’ her hafta bir filmle yayında

0

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında kültür sanat hayatının da sekteye uğraması üzerine pek çok kurum ve kuruluş, üretilen eserleri internet üzerinden yayınlama yoluna girdi. Son olarak Kuirfest Festivali kapsamında gösterilen filmlerin de her pazar, belirli saatlerde erişime açılması kararlaştırıldı. İlk film, 22 Mart Pazar günü gösterime sunulacak.

Kuirfest’ten yapılan açıklama şöyle:

Korona virüsü (Covid-19) salgını hepimizin hayatını bilim – kurgu filmlerinden fırlamış sahnelerle doldururken; kendi kendimizi karantinaya aldığımız, evden çıkmadığımız ve ağırlıklı olarak limon olsa da herkesin çeşit çeşit kolonya koktuğu maskeli günlerden geçiyoruz. Virüsün aşısı bulunana dek de bu evlere kapanma sürecinin devam edeceği hepimizin malumu.

Tam da bu noktada, lubunyanın festivali KuirFest, eve kapanan lubunyalara “KuirFest Karantina”yı duyurmaktan esenlik duyar.

KuirFest Karantina kapsamında izinleri alınan filmler, her Pazar belirli saatlerde seyircinin erişimine açılacak. Bu sayede Korona günlerinde, KuirFest evlerinize konuk olmuş olacak.

22 Mart Pazar günü “KuirFest Karantina” ilk filmiyle sizlerle buluşacak.

KuirFest Karantina’yı Film Platformu‘muz üzerinden takip edebilirsiniz!”

You may also like

Comments

Comments are closed.