KadınManşetTürkiye

Çocuklarının gözleri önünde öldürüldüler

0

Kırıkkale’de eski kocası tarafında, kızının gözleri önünde bir kafede bıçaklanarak öldürülen E.B’nin görüntüleri ortaya çıktı. Kanlar içindeki kadın ‘Ölmek istemiyorum’ diyor. Konya’da çocuklarının yanında, uzaklaştırma kararı alan karısını öldüren Bekir E. ise ‘Pişman mısınız?’ sorusuna ‘Namus için pişman mı olunur?’ yanıtını verdi.

Kırıkkale’de eski eşi Fedai B. tarafından bıçaklanan E.B’nin hayatını kaybetmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde kanlar içindeki kadın “Ben ölmek istemiyorum” derken, yanındaki 10 yaşındaki kızı F.B.B.’nin ise ‘Anne lütfen ölme’ diyerek ağladığı görülüyor.

Fedai B. dört yıl önce boşandığı eski eşi E.B  ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu. Eski koca, yanındaki bıçakla kadını, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı ve daha sonra taksiye binerek kaçtı. E.B. ile kızı F.B.B.’yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan kadın, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Cinayetin ardından kaçan Fedai B. İse Bahşılı ilçesinde yakalandı. Eski koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da cinayete tepki gösterdi.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar ise olay sırasında kadına yardım etmek yerine telefon ile kayıt yapılmasına tepki gösterdi.

Bir kadın cinayeti de Konya’da: Namus için pişman mı olunur? 

Cinayetten sonra iki oğluyla annesinin evine giden Bekir E. polisi arayarak teslim oldu. Sanık, polis ifadesinde, “Tartışırken, karım bana bağırınca kendimi kaybetmişim” demiş.

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.