Dünyaİklim KriziManşet

Miley Cyrus: Dünyaya daha iyi muamele edilmedikçe çocuk sahibi olmayacağım

0

İklim değişikliğinin çocuk sahibi olma konusunda düşüncesini değiştirdiğini söyleyen ünlü şarkıcı Miley Cyrus, ‘Bu gezegeni çocuğuma miras bırakmayı reddediyorum’ dedi.

ABD’li şarkıcı Miley Cyrus, ‘bir gezegen olarak Dünya’ya daha iyi muamele edilmediği sürece çocuk sahibi olmayacağını’ açıkladı. İklim değişikliğinin çocuk sahibi olma konusunda duruşunu değiştirdiğini söyleyen Cyrus, “Bu dünyaya bu durumla başa çıkmak zorunda kalacak bir kişi daha getirmeyeceğim” dedi.

Elle dergisine konuşan Cyrus, ‘dişi’ olduğunu söylediği doğa ve insanların çevreye verdiği zararlardan bahsetti: “Eğer kızgınsa ona bulaşmayın. Kadınların da şu anda bu durumda olduğunu düşünüyorum. Dünya öfkeli.”

‘Dünya artık bitkin, üretemiyor’

“Kadınlara yaptığımız şeyin aynısını Dünya’ya yapıyoruz” diyen Cyrus şöyle konuştu:  “Sürekli alıyoruz ve üretmeye devam etmesini bekliyoruz. Dünya artık bitkin. Üretemiyor. Elimizde b….n bir gezegen kalacak, bunu çocuğuma miras bırakmayı reddediyorum. Çocuğumun suların içinde hala balıkların olduğu bir dünyada yaşayacağına inanana kadar bu dünyaya bu durumla başa çıkmak zorunda kalacak bir kişi daha getirmeyeceğim.”

Y kuşağının da çocuk sahibi olmak konusunda böyle düşündüğüne inanan Cyrus, “Dünya’nın bununla başa çıkamayacağını biliyoruz” ifadesini kullandı. Cyrus, kadınlara ‘gezegenin nüfusunu artırmaları’ için büyük baskı yapıldığını ve çocuk sahibi olmama kararının genelde tepkiyle karşılandığını hatırlatarak; “Çocuk istemiyorum’ dediğinizde sizin için üzülüyorlar. Sevme duygusundan yoksun kalpsiz birer s….kmüşsünüz gibi davranıyorlar” ifadelerini kullandı.

More in Dünya

You may also like

Comments

Comments are closed.