Kültür-Sanat

“25. İFSAK Kısa Film Festivali” filmleri Kadıköy’de gösterilecek

0

25.İFSAK Ulusal Kısa Film Festivali kapsamında 3-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen tüm film gösterimleri bu kez 25-26 Mayıs tarihlerinde TAK Tasarım Atölyesi Kadıköy’ün Rasimpaşa Mahallesi Duatepe Sokak numara 61 Yeldeğirmeni Kadıköy adresindeki salonunda izleyicileri ile buluşacak.

39.İFSAK Kısa Film Yarışması ön elemesi Ali Dalgıç ve Mustafa Naymanlar tarafından yapıldı. Ön elemeyi geçen filmler bu yılın tek seçicisi Ali Şimşek tarafından izlenerek en iyiler belirlendi.

İFSAK Sinema Emek Ödülü’nün bu yılki sahibi oyuncu Nur Sürer oldu. 2009 yılında kaybettiğimiz yönetmen Ahmet Uluçay da festival kapsamında anıldı. Festival boyunca söyleşiler ve etkinlikler düzenlendi.

25.İFSAK Ulusal Kısa Film Festivali, uzun metraj sinema dünyasında ilgiyle izlenen Romanya sinemasının kısa film alanındaki başarılı örneklerini de izleyiciler ile buluşturacak. İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali’nin ve İstanbul \’Dimitrie Cantemir\’ Romen Kültür Merkezi ‘nin katkılarıyla oluşturulan bu bölümde Romanya’dan kısa filmler yer alacak.​ Gösterim programına buradan ulaşabilirsiniz. (Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.