KadınTürkiye

İki kadın, iki cinayet: Kızgındım, kıskandım, öldürdüm

0

İzmir’de bir kadın, eşi tarafından uyurken boğularak öldürüldü. Muğla Fethiye’de eşini tabancayla vurarak öldüren kişi tutuklandı.

Türkiye’de kadın cinayetleri bitmek bilmiyor, her gün bir yenisi ekleniyor. Dün de bir fabrikada işçi olarak çalışan Hatice Ü, İzmir’in Tire ilçesindeki evinde uyurken, eşi Suat Ü. tarafından boğularak öldürüldü. Zanlının cinayeti anlattığı kardeşi G.Ü’nün polise haber vermesi üzerine Suat Ü. kaçmaya çalışırken yakalandı.

Suat Ü’nün yüklü miktarda borcu olduğu, bu nedenle eşiyle sorunlar yaşadığı öne sürüldü. Biri üç, diğeri altı yaşında iki çocuk annesi Hatice Ü’nün cesedi, yapılan inceleme sonrası morga kaldırıldı.

‘Kıskanmış’

Muğla’nın Fethiye’de ise Birol Ü., tartıştığı eşi 32 yaşındaki Gamze Ü.’yü silahla başından vurdu. Evinde yapılan aramada ruhsatsız bir tabancanın yanı sıra 6 pompalı tüfek ile fişekler bulundu. Zanlının jandarmaya verdiği ifadede, eşini ‘kıskançlık’ yüzünden öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Eşini vurduktan sonra 112 Acil Yardım Merkezi’ni arayan Birol Ü. jandarma tarafından gözaltına alındı. Üç çocuk annesi Gamze Ü.’ nün cesedi ise Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Birol Ü. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.