Hafta SonuManşet

‘Saf’ vizyonda

0

Büyük kentlerdeki vahşi kentsel dönüşüm uygulamalarını konu edinen ‘Saf’ filmi, vizyona girdi. Filmini “dönüşen şehir değil, biziz” düşüncesiyle ele aldığını söyleyen yönetmen Ali Vatansever, “Günümüzün kutuplaşmış atmosferini iyi hikayelerin yumuşatacağına, birbirimize dokunmanın yine hikayeler sayesinde olacağına inanıyorum” dedi.

‘Saf, gecekonduda yaşayan bir çiftin, mahallede çıkan kentsel dönüşüm söylentileri sonrasında değişen hayatlarını konu ediyor. “El Yazısı” filmi ile tanınan Ali Vatansever’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Saadet Işıl Aksoy ve Erol Afşin paylaşıyor. Senaryosu da Ali Vatansever’e ait olan filmin kadrosunda Onur Buldu, Ümmü Putgül ve Kida Ramadan gibi isimler yer alıyor.

Bu hafta sonu oyuncular da sinemada

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek iki gösterime yönetmen ve oyuncular birlikte katılacak. 20 Nisan Cumartesi, saat 19.00’da Kadıköy Rexx Sineması’nda filmin oyuncularından Ümmü Putgül, 21 Nisan Pazar günü saat 17.25’de ise  Nişantaşı City’s Sineması’nda Onur Buldu, izleyicilerle birlikte filmi izleyip ardından soruları yanıtlayacak.

More in Hafta Sonu

You may also like

Comments

Comments are closed.