ManşetTürkiye

Şerdil Dara Odabaşı’dan Alper Taş’a: Beyoğlu’nda seçimi kazan da Kadıköy’ü kurtar

0

CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Şerdil Dara Odabaşı, CHP’nin Beyoğlu adayı Alper Taş için düzenlenen dayanışma yemeğine katıldı. Yemekte konuşan Odabaşı, “Beyoğlu’nda seçimi kazan da Kadıköy’ü kurtar. AKP belediyesi İstanbul’un vitrini Beyoğlu’nda eğlence, kültür, sanat hayatını bitirdiği için herkes Kadıköy’e geliyor, seçmenler aşırı yoğunluktan şikayetçi” dedi.

İstanbul’da, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş için Kadıköy’deki arkadaşları bir dayanışma yemeği düzenledi. “Kadıköy’den Beyoğlu’na Dayanışma Yemeği”ne CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Şerdil Dara Odabaşı da katıldı.

Demokrat Haber’den Mehmet Göcekli’nin haberine göre, katıldığı etkinliklerde uzun boyu ile dikkat çeken Alper Taş, kendinde daha uzun boylu olan Şerdil Dara Odabaşı gelince “Benden de uzunmuş” dedi.

Şerdil Dara Odabaşı, “Alper Abi’den bir şey rica ediyorum. Beyoğlu’nda seçimi kazan da Kadıköy’ü kurtar. AKP belediyesi İstanbul’un vitrini Beyoğlu’nda eğlence, kültür, sanat hayatını bitirdiği için herkes Kadıköy’e geliyor, Moda’da, Yeldeğirmeni’nde Kadıköylü seçmenler aşırı yoğunluktan şikayetçi” diye konuştu.

Alper Taş da “Biz de Beyoğlu’nda aynı şeyi anlatıyoruz. Bakın insanlar artık Kadıköy’e kaçıyor. Esnafımız dertli. Beyoğlu’nu yeniden İstanbul’un eğlence, kültür ve sanat merkezi yapmalıyız” diye karşılık verdi.

Alper Taş, düzenlenen dayanışma yemeğinden çok duygulandığını, adaylığına farklı siyasi çevrelerden çok destek geldiğini, bunun 31 Mart sonrasında da olumlu gelişmelere yol açabileceğini söyledi.


More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.