Kültür-SanatManşet

Prodigy grubunun solisti Keith Flint evinde ölü bulundu

0

Prodigy grubuna dansçı olarak katılan, ancak daha sonra grubun solisti olan, 49 yaşındaki Keith Flint bu sabah İngiltere’deki evinde ölü bulundu. Grubun kurucusu Liam Howlett, Flint’in intihar ettiğini açıkladı.

Dunmow, Essex’de yaşayan şarkıcının cansız bedeninin ambulans ve polise yapılan ihbarların ardından bulunduğu belirtildi.

Essex polis departmanı sözcüsü yaptığı açıklamada, “Sabah saat 8.10 gibi North End Brook Hill’deki bir kişinin sağlık durumundan şüphelenildiğiyle ilgili telefonlar aldık” dedi.

Grubun kurucusu Liam Howlett, Instagram hesabından yaptığı açıklama Flint’in intihar ettiğini belirtti ve “Haber doğru. Bunu söylediğime inanamıyorum ama kardeşimiz Keith canına kıydı. Şoktayım, kızgınım, kafam karışık ve kalbim kırık” paylaşımını yaptı. 

Gruba dansçı olarak katılan Flint, 1996 yılında ‘Fire Starter’ adlı şarkının vokalistliğini yaptı ve çok beğeni topladı. Bunun üzerine The Prodigy’nin sıradaki teklisi olan Breathe’in geri vokalliğini yaptı. Gelen beğeniler üzerine, ‘Serial Thrilla’ ve ‘Fuel My Fire’ teklilerinde de vokalistlik yaptı ve bu tekliler bir albümde toplandı. Albüm o kadar beğenildi ki gelmiş geçmiş en iyi dans müziği albümü olma yolunda hızla ilerledi. Bu gelişmeler Flint’i bir medya odağı haline getirdi.

You may also like

Comments

Comments are closed.