Türkiye

Özhaseki’den tuhaf iddia: Faturanızı militanların getirmesini ister misiniz?

0
AK Parti Genel Başkan Yardımıcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, partisinin Evren ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılarak konuşma yaptı. ( Metin Aktas - Anadolu Ajansı )

​AKP’li Mehmet Özhaseki, seçim çalışmaları kapsamında Evren ilçesinde partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. ‘CHP’nin kazanması durumunda parklarda militanların dolaşacağını’ söyleyen Özhaseki’ye MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya da eşlik etti.

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanması halinde 20 bin kişinin belediyede işe alınacağı iddiasıyla ilgili konuştu. Özhaseki “O zaman PKK ve DHKP-C gibi örgütleri, ‘Sana destek verdik, sen de bizi gör’ diyecekler. İnsanların parklarında artık o militanlar olacak. Allah korusun, evine su parasını getiren tahsildarın militan olduğunu bir düşünün” diyerek sözlerini sürdürdü.

Evren’de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Özhaseki, sol partilerin Türkiye’de eserinin bulunmadığını iddia etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminatla Kızılay’da döner dağıttığını hatırlatan Özhaseki, partilerinin ‘döner isteriz’ sloganları üzerine, “Bir bakayım, para arttıysa burada bir döner tezgahı koyalım, sizlere helal hoş olsun, ne olacak. Zaten yalan söylemeleri bitmiyor, merak etmeyin para gelir arkasından. Onlar söyledikçe yalan, para geliyor çok şükür. Ben burada döner dağıtacağım söz veriyorum” diye konuştu.

‘HDP’NİN HARAM OYLARINI İSTEMİYORUM’

Mehmet Özhaseki, daha sonra AKP Şereflikoçhisar İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı. Açılıştaki konuşmasında CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın kendisine yönelik yönelttiği “HDP’nin oyunu istiyor mu?” şeklindeki sorusuna Özhaseki, şu cevabı verdi:

“Güya bana zor bir soru soruyorlar. Kanlı katillerin, o lanet örgütün hiçbir şeyini istemiyoruz. Haram oylarını da istemiyoruz. Onların oylarına bizim evlatlarımızın kanı bulaştı. Ancak tüm Kürt kardeşlerimin oylarına talibim. Ben gidip oralarda hizmet eden birisiyim. Bakanlığımdaki çalışmalarımın yarısı Güneydoğu’da geçti. Sur’a, Nusaybin’e, Yüksekova’ya, Cizre’ye ve Şırnak’a gittim. Teröristlerin o insanlara nasıl zulüm ettiğini gördüm. O insanların ben evlerini yaptım. O kardeşlerimi bağrıma bastım. Elbette ki onların oylarını istiyorum.”

Sosyal projelerle Şereflikoçhisarlıların yaşam standardını yükselteceğini vaat eden Özhaseki, “Şereflikoçhisar’daki Tatbikat Camisi’nin yanında millet bahçesi, mezbahane ihtiyacı var, onu da yapacağız. Şereflikoçhisarlı hanım kardeşlerimize aile yaşam merkezleri ve genç kardeşlerimize özel gençlik merkezlerini hayata geçireceğiz. Bunların içerisinde havuz, sohbet edeceğiniz alanlar ve spor yapabileceğiniz ortamlar olacak” dedi. 

(Gazete Duvar)

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.