Kültür-SanatManşet

Kadıköy masallar ile hikaye anlatıcılarını ağırlamaya hazırlanıyor

0

İlki 2014 yılında gerçekleşen Uluslararası İstanbul Hikâye Anlatıcılığı Festivali’nin ikincisi Istanbulimpro ve Muzip Masal Cini’nin ortak organizasyonuyla yeniden hayat buluyor. 20-23 Mart tarihleri arasında Kadıköy’de bulunan İstanbul İmpro Sahne’de gerçekleşecek festivalin programı da açıklandı.

Festivalde Türkiye ve Avrupa’dan 20’den fazla masalcıyı konuk edilecek. 4 gün boyunca hikâye anlatıcıları 20 anlatı, 6 panel ve 2 atölye ile izleyicilere doyumsuz bir hikaye anlatıcılığı keyfi yaşatmayı hedefliyor.

2. Uluslararası İstanbul Hikaye Anlatıcılığı Festivali’nin hikaye anlatıcıları ise alfabetik sıra ile şöyle:

Anastasis Sarakatsanos, Aslı Hazar, Aşık Erzade Kapan, Arbil Çelen Yuca, Burcu Cürgül, Busenur Doğan, Christina Mercken, Demokan Atasoy, Deniz Soruklu Evren, Eda Bayraktar, Efe Elmas, Ersin Şen, Ezel Akay, Fırat Bingöl, Galip Dursun, Gizem Başbuğa, Gülçin Uslu, Handan Saatçioğlu Gürses, Işın Beril Tetik, Koray Tarhan, Mahmut Fikirsindi, Marijn Vissers, Salih Mehmet İnan, Nazlı Çevik Azazi, Özcan Yüksek, Roza Erdem, Sebri Agıri, Seçkin Sarpkaya, Sıla Topçam, Tarkan Korkmaz ve Tolga Erdoğan.

20 Mart Çarşamba günü 20:00’deki masal anlatımları ile start alacak Hikaye Anlatıcılığı Festivali hikaye anlatımları ile de sınırlı değil. Festivalin son iki gününde panellerin yanı sıra “Çocuklarla Masal Çemberi“, “Kolektif Hikaye Oyunları” ve “Masallarda Psikoloji” başlıklı atölyelere de katılmak mümkün.

Festivalin adresi ise Kadıköy Osmanağa Mahallesi, Halitağa Caddesi üzerinde bulunan Şadırvan Pasajının içinde yer alan İstanbul Impro Sahnesi.

.

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.