Ekolojik YaşamManşet

Bisikletli Ulaşım Platformu’nun düzenlediği “Berlin-İstanbul Bicycle Talks III” 8 Şubat’ta başlıyor

0

Ulaşımını bisikletle gerçekleştiren ve bisikletli ulaşımı destekleyen gönüllü “bireylerden” oluşan Bisikletli Ulaşım Platformu tarafından Berlin-İstanbul bisiklet buluşmalarının üçüncüsü İstanbul’da düzenleniyor. Berlin’den bisiklet aktivistleriyle İstanbul’da bisikletli ulaşım adına yapılanlar keşfedilecek ve genel bir değerlendirme yapılacak. 10 Şubat’ta sona erecek olan etkinlik programı şu şekilde:

“8 Şubat Cuma, Şeridi Paylaş Keşif Turu

Akşam 19.30’da Karaköy Vapur İskelesinde buluşuyor ve Yeniköy’e sürüyoruz. Yeniköy’de vereceğimiz molanın ardından yine Karaköy’e döneceğiz. Bu hat üzerinde uygulanan ‘Şeridi Paylaş’ uygulamasının etkisini birlikte keşfedeceğiz. Kışın işe bisikletle gitme gününde, işe bisikletle gidecek herkesi iş çıkışı Karaköy’e bekliyoruz. https//winterbiketoworkday.org adresinden kayıt olmayı unutmayın!

9 Şubat Cumartesi

Bisiklet Yolu Keşif Turu

9 Şubat Cumartesi günü 12.30’da Kadıköy’deki Beşiktaş Vapur İskelesi’nden bisiklet yollarını kullanarak Kozyatağı’na ulaşmaya çalışacağız.

Bisiklet Trafiğini Saymak

9 Şubat Cumartesi günü 19.00 – 21.00 arası İ.D.E.A Kadıköy’de Berlin ve İstanbul’da bisiklet sürmek ve bisiklet trafiğini saymanın önemi üzerine iç mekanda sunum ve forum için buluşuyoruz.”

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.