DünyaManşet

Roger Waters: Trump’a karşı Meksika sınırında konser vermek istiyorum!

0

Roger Waters ‘aşırı sağ politikalara karşı bir uyanış sağlamak’ için ABD-Meksika sınırında konser vermek istediğini açıkladı.

Roger Waters’ın hayalini kurduğu etkinlik gerçekleşirse, bu, ünlü sanatçının tüm albümünü canlı olarak seslendirdiği ikinci ikonik konseri olacak. Waters 1990 yılında da Berlin Duvarı’nın önünde de aynı şekilde konser vermişti.

75 yaşındaki Waters’ın konserlerinde daha önce de Trump’ın politikalarını eleştirdiği biliniyor. Sanatçı 2016’da seçim kampanyalarının gerçekleştiği dönemde Kaliforniya’da verdiği konserde de benzer bir hareket yapmış, popüler ‘Another Brick in the Wall’ şarkısının ikinci kısmını seslendirirken 15 çocuk üzerlerinde ‘Take down the wall’ (Duvarı yık) yazan tişörtlerle sahneye çıkmıştı.

Waters ayrıca, surat kısmında Trump’ın yer aldığı devasa bir domuz balonun üzerine ‘Cahil, yalancı, ırkçı, cinsiyetçi domuz’ sözlerini yazıp uçurmuştu. Waters’ın daha sonraki konserlerinde de domuz balonu uçurulduğu ve Trump’ı eleştiren görseller kullandığı görüldü. 

.

(Artı Gerçek)

More in Dünya

You may also like

Comments

Comments are closed.