ManşetTarım-Gıda

Gıda Toplulukları Çalıştayı’nın üçüncüsü bu haftasonu Boğaziçi’nde

0

Üreticiler, türeticiler, gıda toplulukları temsilcileri ve meraklılarını 2016 yılından bu yana bir araya getiren Gıda Toplulukları Çalıştayı’nın üçüncüsü  8 Aralık Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştiriliyor.

Ekoharita.org, Gidatopluluklari.org, Kadıköy Kent Konseyi, Heinrich Böll Vakfı ve Boğaziçi Üniversitesi Köy ve Kooperatifçilik Kulübü’nün desteklediği çalıştay Halk-Bes-Koop, Kadıköy Kooperatifi, Koşuyolu Kooperatifi Girişimi, Yeryüzü Derneği Gıda Toplulukları, Yeşil Gıda Topluluğu, Yeşil Düşünce Derneği Gıda Toplulukları, DÜRTÜK, Anadoluda Yaşam, Beşiktaş Kooperatifi Girişimi, BİTOT, DBB, GETO, Homeros Gıda Topluluğu, Banadura Gıda Topluluğu, Kuzey Adana Gıda Topluluğu ve Bostan’dan Tatavlaya Gıda Topluluğu’nun da dahil olduğu imece grubunun ortak çabalarıyla düzenleniyor.

Çalıştayı organize eden ekip Boğaziçi Üniversitesi’ne girişlerde sorun yaşamamak adına kayıt yapılması gerektiğini özellikle vurguluyor. 3. çalıştaya katılım için bu bağlantı üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz. 

3. Gıda Toplulukları Çalıştayı’nın facebook etkinlik sayfasına ise buradan erişim mümkün.

(Yeşil Gazete, Eko Harita)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.