Haber HattıManşetSivil Toplum

Anadolu Sanat Jam 2018 için son başvuru tarihi 25 Temmuz

0

Anadolu Sanat Jam, Anadolu’da yaşayan sanatçılar arasında dostluklar ve iş birlikleri kurmak, birlikte derin dinlemeyi ve kalpten konuşmayı deneyimlemek, bu deneyimlerden doğan gerçek ilişkilerin doğmasını birlikte görmek için bir davet açıyor.

Bu yıl üçüncüsü (28 Ağustos-2 Eylül 2018), bu defa Anadolu Jam’in bu topraklardaki ilk evinde, Bayramiç-Yeniköy’de gerçekleşecek.

Anadolu Sanat Jam bir sanat kampı değil. Katılımcıların bohçalarında getirdikleri ile şekillenecek olan, her biri kendisine has bir topluluk deneyimi. Bu anlamda da müzisyenlerin bir araya gelip doğaçlama müzik yapmasına benziyor, adını da buradan alıyor. Sanat Jam, birlikteliklerimizin ve işbirliklerimizin temelini gerçek iletişimden doğan ilişkiler ile kurmayı amaçlıyor.

Anadolu Sanat Jam’i düzenleyennlerin bir de daveti var;

“Davetimiz, farklı sanat dalları ile ilişkisi olan, başka bir dünyanın hayalini kuran, sanatını değişim aracı olarak kullanan veya kullanmak isteyen, toplumsal dönüşüm için çabalayan herkese açık. Davetimiz seni de heyecanlandırıyorsa başvurunu bekliyoruz. Hadi, gelin :) ”

Anadolu Sanat Jam’e katılım için son başvuru tarihi ise 25 Temmuz 2018.

Başvuru için bilgi ve form: anadolusanatjam.com/

Facebook: facebook.com/anadolusanatjam

 

Haber: Burak Dindaroğlu

(Yeşil Gazete)

More in Haber Hattı

You may also like

Comments

Comments are closed.