ManşetTürkiye

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve ailesinin para transferi belgelerini açıklarken TRT yayını kesti

0

TRT, Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ailesi ve yakınlarının yurtdışına para transferi yaptığına ilişkin iddiaları kamuoyuna açıkladığı sırada canlı yayını kesti.

TRT, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ailesi ve yakınlarının vergi muafiyeti uygulanan Man Adası’na milyonlarca dolar para transfer ettiği iddialarını kamuoyu ile paylaştığı sırada canlı yayını kesti.

https://www.youtube.com/watch?v=fY0yvD9hAYM

Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan’a hitaben “Çocuklarının, dünürünün, eniştenin, kardeşinin, eski özel kalem müdürünün bir vergi cennettinde bir şirkete milyonlarca dolar gönderdiklerini biliyor musun?” demiş, ardından Erdoğan, “Bunu ispat ettiği anda cumhurbaşkanlığı makamında bir dakika durmayacağımın taahhüdünü veriyorum” ifadelerini kullanmıştı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de Kılıçdaroğlu’nun söz konusu belgeleri bugün düzenlenecek haftalık grup toplantısında açıklayacağını söylemişti.

CHP’nin haftalık grup toplantısını canlı yayınlamaya başlayan TRT Haber, Kılıçdaroğlu’nun belgelerle ilgili olarak “Şimdi geliyoruz kutuyu açmaya” sözlerinin hemen ardından canlı yayını kesti.


CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, TRT’nin yayını kesmesi sonrası Twitter’dan TRT’yi RTÜK’e şikayet ettiklerini duyurdu.

 

(Bianet)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.