EkolojiManşet

Kovanını seven gelsin: Uluslararası Ekolojik Arıcılık Konferansı’na sayılı günler kaldı!

0

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği İzmir’de 9 Aralık tarihinde Uluslararası Ekolojik Arıcılık Konferansı düzenliyor.

Konferans Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Buğday Derneği’nden Gizem Altın Nance, Türkiye’de arıcılık, sorunlar ve ekolojik çözümler başlıklı konuşmasıyla açılışı yapacak.

10.30’dan 17.30’a kadar sürecek olan etkinlikte uluslararası alandan ve Türkiye’den birçok akademisyen ile uzmanın buluşacağı konferansta ilham veren örnekler de paylaşılacak.

Buğday tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye’de doğa, arı ve insan dostu arıcılık yöntemlerinin yaygınlaşması için yürüttüğümüz AB Erasmus + Programı tarafından desteklenen “Arıları Yaşatalım” projemiz kapsamında 9 Aralık’ta İzmir’de Uluslararası bir konferans gerçekleştireceğiz. Proje ortaklarımız Hollanda’dan Akıllı Arıcılık Vakfı (Smart Beeing Foundation), İngiltere’den Doğal Arıcılık Vakfı (Natural Beekeeping Trust) ve Makedonya’dan Aronija Organik Ürün Üreticileri Birliği’nin de katılacağı “Ekolojik Arıcılık Konferansı”nda, sayıları korkutucu bir hızla azalmakta olan arılara destek olmak için ekolojik arıcılık yöntemleri tartışılacak” denildi.

6 maddede Türkiye’deki arı ölümlerinin nedeni

9 Aralık’ta İzmir’de düzenlenecek olan Uluslararası Ekolojik Arıcılık Konferansı’na katılmak için kayıt formuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

4-8 Aralık tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek olan “Arı Odaklı, Ekolojik Arıcılık” eğitiminin başvuru koşullarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

(Yeşil Gazete)

More in Ekoloji

You may also like

Comments

Comments are closed.