İklim KriziManşet

İklim Kafe’nin ilk konuşmacısı Prof. Dr. Levent Kurnaz

0
"İklim Değişikliği Nedir?" eğitim videoları İstanbul Politikalar Merkezi-Sabancı Üniversitesi-Stiftung Mercator Girişimi tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine dönük etkinlikler de içeren yardımcı eğitim materyali olarak hazırlanmıştı

İstanbul Politikalar Merkezi iklim değişikliği ile ilgili politikadan atmosfer bilimlerine, ekonomiden psikolojiye kadar farklı konuların disiplinler arası bir ortamda tartışılmasını sağlayacak “İklim Kafe” başlıklı etkinlikler düzenliyor.

İki ayda bir düzenlenecek etkinliklerin ilk konuşmacısı ise Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz. Kurnaz’ı 6 Aralık Çarşamba günü dinleyebilirsiniz.

Levent Kurnazlı “İklim Değişikliği Nedir?” eğitim videoları da İstanbul Politikalar Merkezi-Sabancı Üniversitesi-Stiftung Mercator Girişimi tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine dönük etkinlikler de içeren yardımcı eğitim materyali olarak hazırlanmıştı

İPM tarafından yapılan açıklamada iki ayda bir ilk çarşamba günü düzenlenecek olan etkinliklerde ikim değişikliği alanında çalışan araştırmacı ve akademisyenlerin çalışmaları özel bir konu çerçevesinde masaya yatırılacak.

İklim Değişikliğinin Etkileri Nelerdir?: İklim Değişikliği Nedir Video Serisi 4 from Istanbul Policy Center on Vimeo.

6 Aralık 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilecek ilk etkinlikte Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz ”İklim Modelleri: Geleceğin İklimini Öngörürken Güvenilir Olan ve Olmayan Modelleri Nasıl Ayırt Edebiliriz?” başlıklı bir konuşma yapacak.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe kayıt için buradaki formun doldurulması gerekiyor.

 

(Yeşil Ekonomi)

More in İklim Krizi

You may also like

Comments

Comments are closed.