Hafta SonuManşet

[Kedi-Siz] Dj Ozzy/Orhan Erokyar: Radyolarda mutlaka hayvan hakları programı olmalı

0

Bir İrlanda Atasözü diyor ki; “Kedilerden hoşlanmayan insanlardan uzak durun.” Oysa yazar da konukları da İrlandalı değil. Onlar sadece kedilere gönül vermişler. Tolga Öztorun her hafta kendi sevdiği kedicileri sizin için misafir ediyor.[Kedi-Siz] kedisiz yaşayamayanların toplanma noktası. Her cumartesi sizinle…

***

Radyoların en bilindik rock müzik sunucusu, üstelik ne zorluklara göğüs gerdi ama yine bildiği yoldan vazgeçmedi. Türkçe rock programı yapıyor, sunuyor, konuk ağırlıyor.

Üstelik seslendirme yapıyor, eski solist. Bildiği işten şaşmadan yaşıyor.

Harika bir baba, örnek adam

Çünkü o Dj Ozzy /Orhan Erokyar

***

23 – Dj Ozzy/Orhan Erokyar: Radyolarda mutlaka hayvan hakları programı olmalı

Tolga Öztorun: Bekâr bir babasın, şahane bir kızın var ve yeni hayatında Bıcır’dan ve Çiko’dan vazgeçmedin. Günümüzde evler ayrılırken önce onlar gözden çıkarılıyor. Bu konuda neler söylemek istersin? Kedilerin ev eşyası gibi verilmesine ne diyeceksin?

Dj Ozzy – Orhan Erokyar: Merhaba Tolga

Biz önce Bıcır’ı sonra da diğer kedimiz Çiko’yu evlat edindik. Evliyken bir aradaydılar fakat boşandıktan sonra koltukları da kedileri de paylaştık :))

Sonuç olarak hayvan sever bir aileyiz. Hayvan sevmeyen insan da sevmez. Onlar bence en iyi dost, neyse içlerinden geçen ruhlarından gçcen neyse sana onu veriyorlar, samimiler sevgi dolular. Biz Bıcır ve Çiko’yu asla bırakmayız.

Tolga Öztorun: Kızın Dila ile kedilerinin nasıl bir ilişkisi var? Çocuk gelişimi açısından kediler hakkında neler düşünüyorsun?

Dj Ozzy – Orhan Erokyar: Dila iki kedisini de çok seviyor. Sokaktaki her kediyi seviyor. Hep durur sever sonra yolumuza devam ederiz. Sevgi doluyuz onlara karşı. Kızım ile iki kedimiz de çok iyi arkadaşlar hatta kardeş gibiler.

Dila onların sayesinde çok daha fazla duyarlı bir çocuk oldu.

Bence her ailenin eğer imkânı varsa çocuklarına bir hayvan sahiplenmesi gerek. Bu kedi olur, kopek olur vs. ama bakacak ve o sorumluluğu alabileceklerse çocuk için bir hayvanın dostluğu çok önemli bence.

Tek çocuk da özellikle kardeş gibi oluyor resmen. Ben parayla hayvan almaya da karşıyım. Bize kedilerimizi veteriner bir arkadaşımız hediye etti.

Tolga Öztorun: Radyolarda hiç hayvan hakları programı olmayışına ne diyeceksin?

Dj Ozzy – Orhan Erokyar: Bir radyocu olarak söylemeliyim ki, hayvan hakları programı mutlaka olmalı. Hatta geçmişteki tecrübelerin ile bu konuda sen program yapmalısın diye düşünüyorum.

Hayvan hakları bakımı, ürünleri ve aksesuarları ile ilgili tvlerde bazı programlar var fakat radyo bu konuda eksik ne yazık ki. Böyle bir program bence dinlenir ve takip edilir…

Tolga Öztorun: Teşekkür ediyorum, iyi ki varsın.

 

 

 

 

Röportaj: Tolga Öztorun

(Yeşil Gazete)

More in Hafta Sonu

You may also like

Comments

Comments are closed.