DünyaManşet

Bangladeş’e sığınan Arakanlı sayısı 90 bine yaklaştı

0

Birleşmiş Milletler Myanmar’dan Bangladeş’e geçen Arakan Müslümanları’nın sayısında büyük artış yaşandığını ve son 24 saatte 35 binden fazla yeni ulaşan mülteci tespit edildiğini söyledi. nike air max Myanmar’da Müslümanların çoğunlukta olduğu Arakan’daki çatışmaların 25 Ağustos’ta yeniden başlaması üzerine, Bangladeş’e geçmek zorunda bırakılanların sayısı neredeyse 90 bine ulaştı. Maglie Los Angeles Lakers BM çatışma ortasında kalan binlerce sivile yapılan yardımların Myanmar tarafından engellendiğini aktardı. new balance 1500 outlet Bölgedeki iki BM kampının tamamen dolu olduğunu söyleyen BM Sözcüsü, insanların dışarıda ya da yol kenarlarında yaptıkları barınaklarda uyumak zorunda kaldığını bildirdi. new balance uomo misure BM Durum Raporu’na göre sınıra ulaşan çoğu kişi, altı gün boyunca 50-60 kilometre yürüyor ve gıda ve suya büyük ihtiyaç duyuyorlar. Nike Flyknit Donna Bölgede yaşananlara yönelik tepkiler de artıyor. Nick Marshall – Auburn Tigers Jerseys Cumhurbaşkanı Erdoğan, Myanmar fiili lideri Aung San Suu Kyi ile telefonda görüştü. UNLV Rebels Görüşmede Erdoğan, Arakan Müslümanlarına yönelik insan hakları ihlallerindeki artışın başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm dünyada derin endişeye yol açtığını vurguladı.

  • air max 2017 rosa donna
  • Protesto gösterileri Çeçenistan ve Keşmir’in Pakistan yönetimindeki kesiminde protestolar düzenlenirken, Kırgızistan da Asya Kupası’na katılma mücadelesi maçını olası protestolar nedeniyle erteledi. Dün, üst düzey bir BM insan hakları yetkilisi Suu Kyi’nin Arakan Müslümanlarını korumak için devreye girmesi gerektiğini söylemişti. Air Jordan 14 (XIV) Rakhine eyaletindeki şiddet olaylarından kaçanların sayısının 25 Ağustos’tan bu yana 123 bin kişinin bölgeden kaçtığı belirtiliyor. Çatışmalar Arakan Rohingya Kurtuluş Ordusu militanlarını polis noktalarına saldırmasıyla başlayan şiddet olaylarında, Myanmar Ordusu’nun büyük bir saldırıyla yanıt vermesinden Arakan Müslümanı sivillerin evlerinden kaçmaya başlamıştı.

  • Nike Air Max 2017 Dames roze
  • Geçen ay, Myanmar ile ekonomik ve askeri bağlarını güçlendirmek isteyen Hindistan, 40 bin Arakan Müslümanı mülteciyi sınırdışı edeceğini duyurmuştu. Ancak Arakan Müslümanlarını kabul edecek ülke bulmak çok zor, çünkü Myanmar bu halkı vatandaşları olarak kabul etmiyor ve Bangladeş de halen evlerinden olmuş yüzbinlerce Arakan Müslümanına ev sahipliği yapıyor.

    More in Dünya

    You may also like

    Comments

    Comments are closed.