Kültür-SanatManşet

Steely Dan’in kurucularından gitarist Walter Becker öldü

0
Walter Becker

Efsanevi Amerikalı rock grubu Steely Dan‘in Donald Fagen ile birlikte kurucularından olan gitarist Walter Becker dün hayatını kaybetti. Russell Wilson Seattle Seahawks Jersey Ölüm nedeni açıklanmayan sanatçı 67 yaşındaydı.

  • EQUIPMENT 10 M
  • Walter Becker

    New York’ta bulunan Bard College’de okul arkadaşı olan Walter Becker ve Donald Fagen Steely Dan’i 1972’de California’da kurdular. Nike Air Max 120 Caz esintili bir rock grubu olan Steely Dan yetmişli yıllar boyunca karmaşık ve başarılı düzenlemelere sahip iyi satan albümler yayınlayan bir stüdyo grubu olarak dikkati çekti.

  • Femmes Air Jordan 5
  • Grubun en tanınmış besteleri arasında yer alan Do It Again, Reelin’ In the Years, Rikki Don’t Lose That Number gibi şarkılar ikilinin imzasını taşıyordu. Avec Asics https://www.youtube.com/watch?v=1hIK7X-GVHo Steely Dan, Can’t Buy a Thrill (1972), Countdown to Ecstasy (1973), Pretzel Logic (1974), Katy Lied (1975), The Royal Scam (1976), Aja (1977) ve Gaucho (1980) albümlerini yaptıktan sonra 1981’de dağıldı.

    1993’de yenien bir araya gelen ikili konserler vermeye başladı. Grup, Two Against Nature (2000) ve Everything Must Go (2003) adlı iki albüm daha yaptı. Maglia Andre Drummond Ayrıca iki de konser albümü yayınladı. nike air max pas cher Walter Becker ayrıca 1994’de 11 Tracks of Whack ve 2008’de Circus Money adlı iki de solo albüm yayınladı.

  • Nike Air Max 90 Heren rood
  • https://www.youtube.com/watch?v=UfZWp-hGCdA Donald Fagen Becker’in ölümünün ardından yayınladığı mesajda şöyle dedi: “Walter Becker bir kırbaç gibi akıllıydı, mükemmel bir gitarist ve harika bir şarkı yazarıydı. Kendisininki de dahil olmak üzere insan doğası hakkında alaycı ve histerik düzeyde komik bir insandı.” Fagen ayrıca “Birlikte yarattığımız müziği Steely Dan grubuyla birlikte yapabildiğim kadarıyla canlı tutmaya devam edeceğim” açıklamasını yaptı. cheap albion gold

    Walter Becker (solda) ve Donald Fagen (1970’ler ve 2010’lar)

    Becker’in ölüm haberinin açıklanmasının ardından aktörler Rob Lowe ve Michael McKean ile Slash, Nile Rodgers, Julian Lennon, Ryan Adams, Mark Ronson, John Darnielle, Lisa Loeb, Talib Kweli, Pharoahe Monch, Wheeler Walker Jr gibi müzisyenler Steely Dan hayranlıklarını belirterek Walter Becker için başsağlığı mesajları yayınladılar. Rolling Stone dergisi ölüm haberini verirken Becker için “tarif etmesi zor bir deha” tanımlamasını yaptı.

    You may also like

    Comments

    Comments are closed.