ManşetSpor

Futbol sahasında saldırıya uğrayan Deniz Naki, “Biz onlara çiçek vermeye devam edeceğiz”

0

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta haftasonu oynanan Mersin İdmanyurdu – Amed Sportif maçında sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğrayan konuk ekibin futbolcusu niz Naki, şikayetçi olmadığını söyledi.

İlk defa saha içinde saldırıya uğradığını belirten Naki, “İyi ki saldırganı görmedim. Görsem kendimi savunacaktım ve kırmızı kart görecektim” dedi.

Mersin’de haftasonu oynanan Mersin İdmanyurdu – Amed Sportif maçının 26’ncı dakikasında serbest atışı kullanmak için hazırlık yaparken sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğrayan Amed Sportif’te ter döken sporcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile de kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Açıklamasında, “Öncelikle dünkü maçta yaşanan talihsiz olay nedeniyle gerek sosyal medyadan, gerekse de arayarak ve mesaj atarak geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim” diyerek teşekkür ederen geçen sene hayatını kaybeden Amed Sportif kaptanı Şehmuz Özer’in, “”Onlar bize kötü davransın, biz onlara çiçek vermeye devam edeceğiz.” sözlerini de paylaştı.

Naki, kendisine yapılan saldırıyla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise, “Daha önce Kobani olayları sırasında sosyal medyada paylaştığım bir mesaj nedeniyle idman çıkışı saldırıya uğramıştım. Saha içinde ilk kez saldırıya uğruyorum. Daha önce başımdan geçen davalar ve hakkında açılan soruşturmalar bir yana, saha içerisinde bir saldırı ile ilk kez karşı karşıya kaldım. Allah korusun, saldırganın elinde bıçak ve kesici alet de olabilirdi. Birer metre aralıklarla çok sayıda polisin arasında o saldırgan nasıl sahaya girdi şaşırıyor insan. Son olarak maçtan bir hafta önce bana ait olmayan bir hesaptan yapılan paylaşım ve bunun üzerine gözaltına alınıp hedef gösterilmem üzerine bu olayın yaşandığını düşünüyorum” dedi.

 

(Yeşil Gazete, T24)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.