Günün ManşetiHayvan HaklarıManşet

Sokak kedilerini attırmak isteyen komşuya yanıt Belediye’den: Can dostlara dokundurtmayız!

0

Çanakkale’de sokak kedilerinin bakımını üstlenen Emel Dönmez adlı hayvansever kadına komşusunun, “Belediyeye seni şikayet edeceğim” tepkisi ters tepti. Belediye görevlisi hayvanları toplattırmak isteyen komşu kadının aksine Dönmez’i destekleyerek evinin balkonuna buna dair bir afiş astı.

Çanakkalede Hayat Gazete’sinde yer alan habere göre Emel Dönmez, bakımını üstlendiği sokak kedisi nedeniyle komşusuyla tartıştı. Komşu kadının “Benim misafirlerim geliyor. Apartman girişine kediler pis kemikleri, ekmekleri getirip bırakıyorlar” şeklindeki yakınması üzerine, “Kedilerin kirlettiği bir yer varsa, bana gösterin ben temizlerim” diye karşılık verdi.

Belediyeyi arayacağım, hepsini toplattıracağım

Ancak komşusunun, ‘Belediyeyi arayacağım, hepsini toplattıracağım’ sözleri üzerine küplere bindi. Allah rızası için zavallı hayvanlara yemek desteği verdiğini söyleyen Dönmez, hemen belediyeyi arayarak durumu anlattı. Belediye görevlisinin ‘Can dostlara kimse bir şey yapamaz. İstersiniz sizin apartmana da uyarıcı afişlerden asalım’ sözleri üzerine çok sevindi.

Can dostlara kimse bir şey yapamaz

Bir süre sonra da belediye ekipleri göründü. Apartmanın girişine asılan afiş Emel Dönmez ile hayvan severleri son derece memnun ederken, Dönmez belediye yetkililerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

 

(Çanakkale’de Hayat)

You may also like

Comments

Comments are closed.