Hayvan HaklarıManşet

Yaban domuzları yaşam alanlarının, villa sakinleri tatillerinin derdinde

0

Bodrum’un Türkbükü Cennet Koyu’nda ormanlık araziye lüks villaların konması sonucu yaşam alanlarını kaybeden yaban domuzları çareyi sitelerin bahçesinden geçmekte buldu. Bu durum lüks site sakinlerinin ‘gece dışarı çıkamıyoruz’ isyanına yol açtı.

Bodrum’un Türkbükü Cennet Koyu’nda, milyon dolarlık villaların olduğu Mandarin Oriental’de yaban domuzu paniği yaşanıyor. Türkiye’nin tanınmış iş insanı ve sanatçılarının yanı sıra yabancı iş insanlarının evlerinin de bulunduğu bölgedeki domuz istilasına rağmen site yönetiminin tavrı eleştiriliyor. Domuzların, işadamı Kaya Sabancı’nın villasına da girdiği ve zarara neden olduğu öğrenildi.

Villa bahçesindeki derin ve yoğun izlerden, villaya giren domuzların sürü halinde dolaştığı anlaşıldı. Mandarin Oriental Bodrum’un otel tarafına da geçen yaban domuzlarının, müşteriler arasında panik ve korkuya neden olduğu da  kaydedildi. Uzun yıllar Amerika’da yaşayan işadamı Kaya Sabancı’nın, olaydan sonra lüks villaların yönetiminden şikâyetçi olduğu öğrenildi.

 

(Habertürk)

You may also like

Comments

Comments are closed.