Günün ManşetiManşetYeşil Havadis

Yeşil Kamp 2017, 20-23 Temmuz’da Assos’ta

0

Yeşil Düşünce Derneği’nin, doğanın bir parçası olduğumuz gerçeğini yeniden hatırlamak, uluslararası yeşil düşüncenin temellerini kavramak, ekolojist değerleri benimsemiş insanlarla tanışmak, birlikte şarkı söylemek, denize girmek, bol bol kahkaha atmak ve en önemlisi, dünyanın sorunlarına doğanın da haklarına saygı duyan çözümler bulmak isteyen büyük bir ailenin parçası olduğumuzu hatırlamak- hatırlatmak amacıyla her yıl gerçekleştirdiği Yeşil Kamp bu sene 20-23 Temmuz tarihlerinde Çanakkale Assos Bektaş Köyü Altı Sahili‘nde bulunan Son Gemi Camping‘de.

Yeşil Düşünce ve Yeşil Politika’ya dair sunum ve atölyeler ile birlikte ekolojistlere tatil ortamında biraraya gelme şansı da sunan Yeşil Kamp’ın 2017 programının da kısa süre içerisinde paylaşılacağı belirtiliyor.

Kamp programı 21 Temmuz Cuma sabahı başlayıp 23 Temmuz Pazar öğleden sonra ise sona erecek. Katılımcılar 20 Temmuz akşamından itibaren campinge giriş yapabilecekler.

İletişim ve bilgi için Yeşil Düşünce Derneği’nden Cihat Demirtaş‘a [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Kamp hakkında detay bilgi, başvuru formu, ulaşım, konaklama ve kampa dair tüm merak ettikleriniz için ise Yeşil Düşünce Derneği’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yeşil Kamp’ta görüşmek üzere!

 

(Yeşil Gazete)

 

You may also like

Comments

Comments are closed.