ManşetTürkiye

YÖK, Chris Stephenson’un çalışma iznini iptal etti #ChrissizBilgiyeHayır

0

Bilgi Üniversitesi’nde 18 yıldır öğretim elemanı olarak çalışan akademisyen Chris Stephenson’un çalışma izni YÖK tarafından hiçbir gerekçe gösterilmeden dönem ortasında iptal edildi.

Bu kararın hemen ardından Bilgi Üniversitesi Dayanışma Platformu, #ChrissizBilgiyeHayır başlığı ile bir basın açıklaması yayınlayarak 10 Nisan Pazartesi günü saat 12:00’de Santral Kampüsü E1 binası önündeki açıklamaya katılım çağrısı yaptı.

#ChrissizBilgiyeHayır

18 yıldır Bilgi Üniversitesi’nde öğretim elemanı olarak çalışan meslektaşımız Chris Stephenson’un çalışma izni, YÖK tarafından hiçbir gerekçe gösterilmeden dönem ortasında iptal edilmiştir.

Böylelikle Barış İçin Akademisyenlere yönelik hukuk dışı cezalandırmalara ve hak ihlallerine bir yenisi eklenmiş durumda.

10 Nisan Pazartesi günü saat 12.00’de, Santral Kampüsü E1 binası önünde, meslektaşları bu haksız ve keyfi uygulamaya karşı ortak bir açıklama yapacaklardır. Açıklamanın ardından Chris Hocamız 12.30-13.30 arasında ‘‘Matematik, Bilgisayar ve Toplum’’ konulu açık dersini gerçekleştirecektir.

Tüm akademisyen dostlarımızı ve destek olmak isteyen herkesi orada bulunmaya çağırıyoruz

Bilgi-Dayanışma

 

(Yeşil Gazete)

 

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.