Haber HattıHafta SonuManşetSivil Toplum

Hadi, topla sırt çantanı!: Yeşil Kamp 27-29 Ağustos’ta Assos’da

0

Yeşil Düşünce Derneği tarafından her yıl düzenlenen Yeşil Kamp, bu sene 27 – 29 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale, Assos Bektaş Köyü Altı, Sahil Mahallesi’nde bulunan Son Gemi Camping‘de gerçekleştiriliyor.

Kampa katılmak için bit.ly/yesilkampbasvuru adresindeki formun doldurulması gerekiyor. Yeşil Düşünce Derneği kamp programının son hali belli olduğunda katılımcılara mail yoluyla duyuracağını da açıkladı.

91

Her sene olduğu gibi bu yıl da Yeşil Kamp’ın ana eksenini Yeşil Politika ağırlıklı konular oluşturacak. Kampta katılımcılarla birlikte konuşulacak konular arasında Yeşil Düşünce Tarihi, Göçmen Krizine Yeşil Çözümler, Doğa Hakları & İnsan Hakları,  Yeşil Feminizm, Gıda Politikaları, Hayvan Hakları, Teknoloji Karşıtlığı ve Alternatif Tartışmalar  ile| Ekonomik ve Ekolojik Krizlere Yeşil Çözümler bulunuyor.

92

Yeşil Kamp geçtiğimiz yıl da Assos’ta gerçekleştirilmişti. 2015 kampına dair fotoğraflara buradan göz atabilirsiniz.

Dernek, kamp için yaptığı, ve “Haydi topla sırt çantanı!” diyerek bitirdiği çağrı metninde konuklarını, “Dünyayı daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek istiyorsun ama bunu nasıl yapacağını bilmiyor musun? Öyleyse sana bir davetimiz var: Doğanın bir parçası olduğumuz gerçeğini yeniden hatırlamak, uluslararası yeşil düşüncenin temellerini kavramak, ekolojist değerleri benimsemiş insanlarla tanışmak, birlikte şarkı söylemek, denize girmek, bol bol kahkaha atmak ve en önemlisi, dünyanın sorunlarına doğanın da haklarına saygı duyan çözümler bulmak isteyen büyük bir ailenin parçası olduğunu görmen için seni Yeşil Kamp’a davet ediyoruz. Hadi, topla sırt çantanı!” şeklinde kampa davet ediyor.

Yeşil Kamp ile ilgili detay bilgilere, son dakika duyurularına facebook etkinlik sayfası ya da Yeşil Düşünce Derneği web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

(Yeşil Gazete)

 

More in Haber Hattı

You may also like

Comments

Comments are closed.