Uncategorized

Documentarist ile dayanışmak için Beyoğlu COOP’ta buluşalım

0

Bu sene 28 Mayıs’ta perdelerini açacak Documentarist İstanbul Belgesel Günleri Film festivali bu akşam (18 Mayıs 2016 Çarşamba) Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki COOP‘ta bir dayanışma gecesi düzenliyor.

Dayanışma gecesine herkesi davet eden Documentarist ekibi COOP’taki buluşmaya dair bir çağrı da yayınladı. Aynen paylaşıyoruz.

25

28 Mayıs – 2 Haziran tarihlerinde İstanbul’a dolu dolu bir belgesel festivali geliyor. Medyanın gizlediği gerçekleri, gözden ırak hayatları ve mücadeleleri gündeme taşıyan, statükoyu rahatsız eden filmlerin festivali DOCUMENTARIST İstanbul Belgesel Günleri, bu sene 9. yılını kutluyor.

Her yıl dünyadan çarpıcı hikâyeleri ayağımıza getiren, Türkiye’de gösterim şansı bulamamış, bir kısmı baskı ve sansüre maruz kalmış belgeselleri seyirciyle buluşturan festival, bugüne kadar Bakanlık veya sponsor desteği olmadan geldi; çizgisinden ve niteliğinden taviz vermeyerek uluslararası alanda saygın bir festival olarak yerini aldı.

DOCUMENTARIST’in bu sene hazırladığı festival programını planladığı gibi gerçekleştirebilmesi için desteğimize ve ilgimize ihtiyacı var.

23

Bağımsız, sansürsüz, hormonsuz festivalimize destek vermek ve 2016 programını öğrenmek için 18 Mayıs akşamı COOP’ta bir araya geliyoruz. LUXUS, BANDİSTA ve MURAT MERİÇ’in müziğiyle hem eğleneceğiz, hem de 10 gün sonrasında başlayacak olan festivalin heyecanını paylaşacağız.

Gecenin bilet geliri, festivalin yeni mekânlarından SES Tiyatrosu’nun kira bedelini karşılamak için kullanılacak.

Çorbaya tuz katmak ve/veya aramızda bulunmak istiyorsanız hem Kweekweek’ten hem de aşağıdaki mekânlardan bilet temin edebilirsiniz.

Giriş: 25 TL.

Bilet satış yerleri: KIRMIZI BAR (MİS SOK.), GALATA MUTFAK (GALATA), MUAF (BEYOĞLU), KUMBARA CAFE (BEYOĞLU), MÜŞTEREK MEYHANE(MİS SOK.) ŞİİRCİ (BEYOĞLU), MEPHISTO KİTABEVİ (KADIKÖY)

Online bilet: kweekweek.com/documentarististanbul/documentarist-le-dayanisma-gecesi 

 

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.