ManşetSivil Toplum

Yedi Krallık, “Winter is coming” yerine “Kurtarmanın sınırı yoktur” dedi

0

Suriyeli sığınmacılar için bir araya gelen, dünyaca ünlü ‘Game of Thrones’ dizisinin ekibi, Uluslararası Kurtarma Komitesi’nin (International Rescue Comitte-IRC) başlattığı “Kurtarmanın Sınırı Yoktur” (Rescue Has No Boundaries) kampanyası için bir video hazırladı.

19

Kamera karşısına geçen oyuncular, dünya çapındaki 16 milyon sığınmacı için destek istiyor. 1 milyon dolar toplamayı hedefleyen kampanya kapsamında, dizinin fanları para bağışında bulunabilecek ya da dizinin ürünlerinin satılmasıyla toplanan fon sığınmacılar için kullanılacak.

Kurtarma Komitesinin kampanyaya ilişkin bir sayfası da bulunuyor. Sayfadaki görsellerden anlaşıldığına göre dizinin yapım şirketi HBO ile ortak yürütülen proje şu sözlerle aktarılmış,

Bu şu anda yaşanmakta olan bir hikaye. Dünya çapında milyonlarca insan çatışmalı bölgelerden kaçabilmek için evlerini terketmek zorunda kalıyor. Çocuklardan, kadınlardan ve erkeklerden müteşekkil bu ailelerin tek amacı hayatta kalmak ve kendilerini iyileştirebilmek.

Fakat bu mücadelelerinde yalnız kalmamalılar. Tam şu anda her zamankinden daha fazla biraraya gelmek zordundayız. Dayanışmak için biraraya gelebilmemiz çok önemli. Gelin, gerçek bir fark yaratabilmek adına Game of Thrones ekibi ile Uluslararası Kurtarma Komitesi’ne destek verin.

 

(Yeşil GazeteAgos)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.