Hafta SonuManşet

Yeşil bebekler Açık Radyo’ya desteğe çağırıyor

0

Açık Radyo’nun geleneksel destek haftalarının on üçüncüsü bütün hızıyla devam ediyor. Eğer hâlâ destek olmadıysanız 2 gününüz daha var. Eğer siz de 20 yıldır kolektif bir çabanın ürünü olarak yayınını sürdüren Açık Radyo’nun bağımsız yayınına devam etmesini istiyorsanız Açık Radyo web sitesini veya doğrudan destek sayfasını ziyaret edebilir, ya da gün içinde 0 212 343 41 41 nolu destek hattını arayabilirsiniz. Açık Radyo’ya destek olmak için bir saatlik bir programı 225 TL ödeyerek desteklemeniz mümkün. İsterseniz yarım saatlik ya da birkaç saatlik program desteğinde de bulunabiliyorsunuz. Giderlerinin büyük bölümünü dinleyicilerinden gelen desteklerle karşılayan Açık Radyo’nun bağımsız yayınlarının sürmesi biz dinleyicilerin desteğinin kesilmemesine bağlı.

İşte bu çağrıyı bu yıl Açık Yeşil’de canlı yayın stüdyosunda bir araya gelen dört kuşak Açık Radyo programcısı ve dinleyicisi (ve geleceğin programcı ve dinleyicileri) bir arada yaptık.

ay01

2008’den bu yana her Çarşamba 10:30’da Ömer Madra ile birlikte yaptığımız Açık Yeşil‘in destek özel yayınının en özel konukları önümüzdeki hafta bir yaşına basacak olan Nar ve annesi, Yeşiller’den tanıdığınız Ayşe Akdeniz ile 4 aylık Göknar ve annesi, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi eş sözcüsü Sevil Turan‘dı. Bu hafta stüdyoda Açık Radyo destek yayınlarının değişmez sesi Eraslan Sağlam da vardı.

ay02

ay03

Herhalde bugüne kadar yaptığımız en eğlenceli ve en heyecan verici yayınlarından biriydi bu Açık Yeşil’in. Nar ile Göknar sesleri ve enerjileriyle programa renk kattılar, mikrofonları yeme çalışmaları da cabasıydı.

Kaçıranlar için işte bu haftaki en özel Açık Yeşil’in kaydı. Radyonuz hep açık kalsın istiyorsanız destek olmayı unutmayın lütfen. Şimdi bir kez daha tekrarlayalım: 0 212 – 343 – 41 – 41!

(Yeşil Gazete)

More in Hafta Sonu

You may also like

Comments

Comments are closed.