Ekolojik YaşamManşet

Validebağ Gönüllülerinin de içinde yer aldığı “Yeşil Hayattır”a uluslararası ödül

0

Validebağ Gönüllüleri ile birlikte Validebağ Korusu’nda gerçekleştirilen “Yeşil Hayattır” projesi 02-05 Aralık 2015 tarihleri arasında Hindistan’ın Lucknow kentinde bulunan City Montessori School’da gerceklestirilen 18. Uluslararası Öğrenci Konvansiyonu‘ndan ödülle döndü.

46

Yeşilin Savaşçıları’nın projesi, “Yeşil Hayattır”

Dr. Hayal Köksal koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 12. Bilişimci Martılar Projesi kapsamında İstanbul Hacı Sabancı Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Kübra Karahanoğlu ve İngilizce Öğretmeni Nurcan Keskin liderliğinde öğrenciler Ömer Yavuz Ekşioğlu, Mustafa Eren Halil, Mert Eren Çamurali, Tuğçe Bayram, Metehan Mirza Baytöre, Fatmanur Şeker ve Eylül Nihan Kamun‘dan oluşan ‘Yeşilin Savaşçıları’ tarafından yürütülen “Yeşil Hayattır” projesi, uluslararası alanda en iyi 2. lise projesi seçildi.

“Sen Yeşili Yaşat ki, Yeşil de Seni Yaşatsın” sloganı ile ağaçların hakları konusunda insanları bilinçlendirmek için çalışan ‘Yeşilin Savaşçıkları’ proje kapsamında birçok etkinlik, sergi ve sunum gerçekleştirdi.

47

02-05 Aralık 2015 tarihleri arasında Hindistan’ın Lucknow kentinde bulunan City Montessori School’da gerceklestirilen 18. Uluslararası Öğrenci Konvansiyonu’nda da ekipte yer alan lider öğretmenler ve iki öğrenci, Ömer Yavuz Ekşioğlu ve Mustafa Eren Halil ödüllerini aldılar. Ayrıca konvansiyon kapsamında eğitimciler tarafından gerçekleştirilen akademik sunumlar sonrasında da ‘Yeşilin Savaşçıları’, 15 sunum arasından 1. seçilerek “en iyi takım” ödülünün de sahibi oldu.

 

(Yeşil Gazete)

 

You may also like

Comments

Comments are closed.