ManşetTürkiye

Ankara’da belediye otobüsü durağa girdi: 10’dan fazla ölü var

0

Ankara Dikimevi’nde bir belediye otobüsünün, durakta bekleyenlere çarpması sonucu 10’dan fazla kişi hayatını kaybetti. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

59

Ankara Cebeci’de Dikimevi kavşağında freni boşalan otobüs, durağa daldı. İlk gelen bilgilere göre kazada 11 kişi yaşamını yitirdi. Katliam gibi kazada otobüsün altında kalan yaralıların kurtarılması için itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Seyr-i Sokak ekibinden Sibel Tekin‘in bize aktardığı bilgilere göre kaza 13:10’da meydana geldi. Mamak tarafından gelen EGO otobüsü görgü şahitlerinin ifadesine göre Dikimevi duraginda duramayıp duraktan itibaren metrelerce kaldırım üzerindeki insanları da beraberinde sürükledi..

62

Ankara’da yeni sefere çıkan Mercedes ve Man otobüslerin olduğu Mercedeslerin hatalı üretildiğine dair defalarca Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni uyarıda bulunulmasına rağmen hiç birşey yapılmadığını söyleyen vatandaşlar Mercedes otobüslerin kendini kitliediğini ve hızını azaltamadığını, kazanın da bu şekilde meydana geldiğini belirtiyorlar.

 

Fotoğraflar: İsyan Devrim Özgürlük

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.