Köşe Yazıları

23. Onur Yürüyüşü: O zaman Dans, hatta Renk

0

Polyannacılık yapıyor değilim, vallahi

Dün gerçekleşen (hatta gerçekleşmeyen) 23. LGBTİ Onur Yürüyüşü sonrası hissettiğim şey başlıkta yazdığımdır. Yiğit Özgür’ün artık kült haline gelen karikatüründe elemanın Refik abisi ile diyaloğunda olduğu gibi yaşadığımız durum aslında, “O zaman dans, hatta renk”

24

Bu hissime sağolsun ismi neydi, dün öğrenmiştim şimdi ise unuttum Sayın İstanbul Valimiz de katkıda bulundu.

İlluminati yöntemleri ile bağlantı kurayım dedim kendisiyle, “Yahu sayın valim, hiç oldu mu allahaşkına söyleyin, hiç oldu mu” dedim, “Bu yürüyüşü LGBTİ arkadaşlar on yılı aşkındır yapar, ne bir maraz oldu ne bir araz. Herkes güldü eğlendi. Yetmedi, sizin gönlünüzdeki parti seçim beyannamesinde bundan kendine pay çıkardı” diye ekledim

“Alperim, görmedin galiba” diye yanıtladı beni ismi neydi unuttum Sayın İstanbul Valimiz ve bana aşağıdaki efsane fotoğrafı gönderdi.

25

Yaa arkadaşlar, yaa. İşin aslı başka imiş meğer. Kudreti kendinden menkul devletlü güçlerimiz o tomalardan başımıza bu nedenle gazlı puslu suları boca etmişler. Oymuş akşam vakti, “Tamam sokak yasak, eğlencemize içerde devam edelim” dediğimiz mekanı bile gaza boğmalarının sebebi.

Ramazan dolayısı ile bizim onur cümbüşümüze doğal bir gökkuşağı hediye etmek istemişler. Biz, boş yere kalplerini kırmış, gönüllerini almışız meğer.

Hadi, ondan da geçtim ya 89. Gazi Koşusu’nun sonucuna ne demeli.

3 yaşındaki safkan İngiliz atlarının katıldığı ve her atın ömründe tek bir şansı olduğu Gazi Koşusu’nun 89.sunu hem de Onur Yürüyüşü ile aynı günde yani 28 Haziran 2015’de “Renk” kazandı.

26

Yiğit Özgür boşuna söylememiş, “O zaman Dans, hatta Renk”

#anavarrza

28. Alper Tolga Akkuş

 

 

Alper Tolga Akkuş

You may also like

Comments

Comments are closed.