Kültür-SanatManşet

Sansa Stark, ‘Yeşiller’ dedi

0

Game of Thrones yıldızı Sophie Turner, Yeşiller‘e oy vereceğini açıkladı. Britanya‘da genel seçimler yaklaşırken basının hiç siyasetle ilgileniyor musunuz sorusuna verdiği cevapta “tabii ki” diyen 19 yaşındaki Turner, ailesinin eskiden beri merkez sol İşçi Partisi seçmeni olduğunu, ancak kendisinin meylinin Yeşiller’e olduğunu söyledi. Oyuncu, bunu çocukluğunda kırın çok temel bir yeri olması ve bu nedenle kırsalı korumak istemesiyle açıkladı.

Turner, kırı korumanın değerini bilen biri.

Turner, kırı korumanın değerini bilen biri.

İngiltere gençliğinin %22’si “Yeşiller” diyor

Tiraj kıran Game of Thrones dizisinde Sansa Stark rolünü oynayan Turner, yaşıtları arasında istisna değil. Ocakta yapılan anketlere göre, 18-24 yaş seçmenleri arasında Yeşiller %22 oy bekliyorlardı ve bu oran artışta Son altı aydaki katılımlarla üye sayıları 17.700’e ulaşan İngiltere Genç Yeşilleri an itibariyle ülkenin en büyük gençlik partisi, ve İngiltere ile Galler’de üçüncü büyük üye sayısına sahip olan asıl partiden bile daha fazla üyeleri var.

17.sansa-stark-yesiller-partisi-yesil-gazete

 

Dizi oyuncularından Sir Sandor Clegane veya Hound rolünü oynayan Rory McCann de daha önce İskoç Yeşilleri’nin seçim videosunda yer almıştı.

18.hound-stark-yesiller-partisi-yesil-gazete

(Bright Green, Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.