LGBTİ+Manşet

LGBTİ Gençlik, Siyah Pembe Üçgen’in çağrısı ile İzmir’de buluştu

0

İzmir’deki LGBTİ oluşumları ve LGBTİ haklarına politikalarında yer veren öğrenci örgütleri Siyah Pembe Üçgen’in çağrısıyla buluştu.

Kaos GL’den Selda Şenol’un haberine göre Siyah Pembe Üçgen İzmir Derneği’nin davetiyle toplanan oluşumlar birlikte ortak işler yürütülmeye dair yapılabilecekler ile daha sağlıklı bir iletişim ve kolektif çalışma pratikleri için yapılması gerekenler üzerine bir atölye çalışması yaptı.

18 spugenclik...

Dokuz Eylül Eşit Şerit Topluluğu, İzmir Katip Çelebi Tıp Öğrencileri Birliği, Ege LEGEBİT, SYKP LGBTİ, SDP LGBTİ, İzmir LGBTİ İnsiyatifi’nden temsilcilerin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda yapılan atölyelerle İzmir’deki tüm LGBTİ toplulukların bir arada ortak projeler ve faaliyetler yapabilmesi, temas edebilmesinin sağlanması ve ortak iş yapabilirliğin pratik hale gelmesinin önündeki engellerin nasıl aşılabileceği tartışıldı.

Atölyeler sonrasında, oluşumların istekleri doğrultusunda bu toplantının ilk olması ve devamının gelmesine, çalışmaların ise somut öneriler doğrultusunda devam etmesine karar verildi.

(Kaos GL)

More in LGBTİ+

You may also like

Comments

Comments are closed.