DuyurularManşet

Sürdürülebilir Yaşam filmleri fongogo ile sürdürülebilecek, destek için bugün son !

0
7-8-9 Kasım tarihlerinde 11 ilde eş zamanlı gerçekleşen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nde yaklaşık 10.000 izleyiciye ulaşan filmler yakında Surdurulebiliryasam.tv’de!

sytvlogo_yesilgazete

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali bu sene 11 ilde, toplam 14 salonda 20 belgesel ve 81 konuşmacısı ile 10.000’e yakın izleyiciyle buluştu.
2014’de 7. yılını dolduran Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nde şimdiye kadar gösterilen belgesellerin Türkçe altyazıyla yayınlanacağı Surdurulebiliryasam.tv ise görselin gücünden faydalanarak sürdürülebilir bir yaşam için gereken kültürel değişime katkı vermeyi amaçlayan bir web projesi. Şu anda 2008’den bu yana festivalde gösterilen 20 filmin yayına alındığı web sayfasına her hafta yeni belgeseller eklenecek. Birçok filmin yönetmen veya yapımcısı filmlerinin sadece Türkiye’de, Türkçe altyazıyla yayınlamasına ücretsiz olarak izin verdiği web sayfasında düşük bir ücret karşılığında izlenebilecek filmler de olacak. Yönetmenlerin talebi doğrultusunda 3$ karşılığında izleme ücreti ile bir hafta boyunca izlenebilecek bu filmler için izleyicilerin ödediği ücretin tamamı yönetmenleri destekleyecek.
Surdurulebiliryasam.tv’de dünyanın her köşesinden ilham veren çözüm hikayeleri içeren belgesel ve kısa filmlerin yanısıra Türkiye’de sürdürülebilir bir yaşam için çalışmalar gerçekleştiren kurumların filmleri de yeralacak. Böylece izleyiciler Türkiye’de ve dünyada bu doğrultuda yapılan çalışmaları yakından takip edebilecek; websayfasına ücretsiz olarak üye olan bireysel kullanıcılar filmlere yorum yapabilecek ve benzer ilgi alanları olan kişiler birbirini bulabilecek.
Surdurulebiliryasam.tv’nin hayata geçmesi için Fongogo.com’da açılan kitlesel destek kampanyası bugün saat 24:00’e kadar destek almaya devam edecek. Desteklerinizi http://www.fongogo.com/p/surdurulebiliryasamtv üzerinden gerçekleştirebilirsiniz .
(Yeşil Gazete)

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.