ManşetTürkiye

IŞİD’i eleştiren Gençlerbirliği futbolcusu’na yumruklu saldırı

0

Dersimli olduğu için sık sık Facebook’ta tacize maruz kalan ve son olarak IŞİD karşıtı paylaşımlar yapmasının ardından Gençlerbirliği’nde oynayan Dersim doğumlu Deniz Naki, şimdi de Ankara’da saldırıya uğradı. Sözleşmesini fesheden Naki, Almanya’ya dönüyor. Ankara’da Pazar günü üç kişinin saldırısına uğrayan Gençlerbirliği oyuncusu Deniz Naki, kulüple karşılıklı olarak sözleşmesini feshetti.

7 deniz-naki-2...

Geçmişte “Ben Dersim doğumluyum, Tunceli değil. Ve bunun %100 arkasındayım” sözleriyle gündeme gelen Naki, Alman gazetesi Bild’e saldırıya uğradığını açıklayan Naki, “Üç kişi yolumu kesip bana defolup gitmemi söyledi. Kulüpte benim gibilere ihtiyacı olmadığını ve bunun ‘ilk uyarı’ olduğunu belirtip tehdit ettiler” şeklinde açıklama yaptı.

Dayak yediği kişilerden kurtulmak için para verdiğini belirten Naki, “Ankara’da kendi başıma dışarıya çıkamıyorum. Burada olmamın artık hiç bir anlamı yok. Beynimde sürekli dönen bu olay beni mahvediyor. Artık dayanamıyorum” ifadelerini kullandı. Naki daha önce de Facebook hesabında paylaştığı Dersim 62 dövmesinden Kobani’ye verdiği desteğe kadar birçok konu nedeniyle küfürlü yorumlara maruz kalmıştı.

 

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.