Doğa MücadelesiManşet

Bir maniniz yoksa Validebağ nöbetçileri bu akşam 18:00’de sizi bekliyor

0

Validebağ’dan ve İstanbul’un dört bir yanından gelen yaşam savunucuları günlerdir ısrarla ve inatla koruyu ve yaşam alanlarını savunmak için direniyor.

4 Validebağ...

Validebağ Korusu nöbetçileri bu akşam 18:00’de Validebağ direnişine imzalarıyla destek veren tüm yaşam savunucularını, demokratik kitle örgütlerini, sendikaları, sanatçıları, aydınları, avukatları, hekimleri, meslek insanlarını, forumları ve yerel dayanışmaları Validebağ nöbetine katılarak ortak direnişe sahip çıkmaya çağırıyor.

5 Validebağ

Kuzey Ormanları Savunması (KOS) ve İstanbul Kent Savunması tarafından yapılan çağrıda, “29 Ekim Çarşamba gün boyunca ve saat 18.00’da, imzalarının hakkını veren en kitlesel biçimde ve yüksek bir temsil düzeyiyle Validebağ nöbetine katılarak ortak direnişimize sahip çıkmaya çağırıyoruz” denildi.

6 Validebağ

Validebağ’ın girişindeki bin metrekarelik direniş alanı koruyu, yaşamı ve demokratik haklarını savunanlarla yaşama, halka ve demokratik haklara şiddet araçları ve yalanlarla saldıranlar arasında bir mücadele alanına dönüşüyor.

Fotoğraflar Kuzey Ormanları Savunması facebook sayfasından alınmıştır

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.