Medya-İnternet

Vicdan Fimleri.org 11 Kasım’a kadar filmlerinizi bekliyor

0

Hrant Dink Vakfı, herkesi vicdanın sokakta ifade bulan yüzlerini kısa filmlerle anlatmaya davet ediyor. Filmleri 11 Kasım’a kadar yükleyebilirsiniz.

Hrant Dink Vakfı, bu yıl “Gelin Vicdanımızla Sokağa Bakalım” sloganı ile herkesi vicdanın sokakta ifade bulan yüzlerini kısa filmlerle anlatmaya davet ediyor.

Kamera bu sene Sokakta

18 vicdan-filmleriVakıf, 2009’dan beri “Gelin, Vicdanımızla Bakalım” çağrısıyla başlattığı kısa film projesinde bu yıl kamerayı sokağa çeviriyor.

Dünyanın her yerinden eli kamera tutan herkes 11 Kasım 2014 tarihine kadar www.vicdanfilmleri.org adresine filmlerini yükleyebilirler. En fazla beş dakika uzunluğunda olması gereken filmler için tür sınırlaması yok.

Projenin bu seneki jürisi Amat Escalante, Azize Tan, Ercan Kesal, Jay Weissberg, Rakel Dink, Şebnem İşigüzel, Tuğrul Eryılmaz ve Zeynep Özbatur Atakan’dan oluşuyor.

Vicdan Filmleri Projesi www.vicdanfilmleri.org sitesi aracılığıyla toplam 263 vicdan temalı kısa filme ev sahipliği yapıyor. Bu filmler binlerce kişi tarafından izleniyor, oylanıyor ve yorumlanıyor. Uluslararası jüri tarafından seçilen filmler birçok festivalde ve özel gösterimlerde izleyiciyle buluşuyor.

(Bianet)

You may also like

Comments

Comments are closed.