DuyurularManşet

Yeşil Gazete, Yerel Çevre Muhabiri bulmak için yollarda

0
Mersin'deki ilk buluşmanın adresi Mersin LGBT 7Renk Derneği oldu

Yeşil Gazete yerel haber muhabiri Büşra Akman tarafından yazılan ve Sivil Düşün tarafından desteklenen “Katılımcı Yerel Çevre Muhabiri Ağı Projesi” kapsamında Büşra Akman ve Alper Tolga Akkuş, Ağustos ayı içinde Mersin’den Dersim’e 10 ilde buluşmalar gerçekleştirecek. Güzergah Mersin-Adana-Nevşehir-Gaziantep-Hatay-Van-Batman-Mardin-Diyarbakır ve Dersim olarak belirlendi.

Mersin'deki ilk buluşmanın adresi Mersin LGBT 7Renk Derneği oldu

Mersin’deki ilk buluşmanın adresi Mersin LGBT 7Renk Derneği oldu

İlk iki buluşmanın Mersin ve Adana’da 4 ve 5 Ağustos tarihlerinde tamamlandığı “Yerel Çevre Ağı Buluşmalarının” üçüncü durağı 9 Ağustos’ta Nevşehir.

Vegan ile vegan beslenme, Ortopedik engelli birey ile fizik tedavi hareketleri

Vegan Beslenme tecrübesi 4 Ağustos itibarı ile başladı. İlk gün mönüsü, "Tarsuslu Murat Usta'nın yerinde Mercimek Çorbası eşliğinde Humus ziyafeti"

Vegan Beslenme tecrübesi 4 Ağustos itibarı ile başladı. İlk gün mönüsü, “Tarsuslu Murat Usta’nın yerinde Mercimek Çorbası eşliğinde Humus ziyafeti”

Yerel Çevre Muhabiri Ağı Seyahatlerinin bir diğer özelliği de Yeşil Gazete seyyahlarının özel durumları. Vegan Büşra ile yola düşecek Alper, bu proje süresince vegan beslenmeyi deneyimleyip kendi tecrübelerini paylaşacak. Ortopedik engelli Alper‘in her sabah fizik tedavisi için gerekli fizyoterapi hareketlerinde ise Büşra ona eşlik edecek. Seyyahlarımız bu vesileyle proje kapsamını da genişleteceklerini öngörüyorlar.

Yerel Muhabir Ağı’nın Sayfası

Yerel Muhabir Ağı’nın kendine ait bir blog adresi de var. Yeşil Gazete seyyahları tüm macerayı adım adım yerelmuhabirler.blogspot.com.tr/üzerinden aktaracak. Blogun dışında Yeşil Gazete’den de gelişmeleri takip edebileceksiniz.

Yerel Muhabirlerin facebook sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz

Proje hakkında biraz daha fazla bilgi edinmek isteyenler için: Katılımcı Yerel Çevre Muhabiri Ağı, nedir, ne yapacaktır?

(Yeşil Gazete)

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.