ManşetTürkiye

Okmeydanı’nda saldırı: bir kişi ağır yaralı

0

Okmeydanı’nda polis ile bir grup arasında olaylar çıktı. Polisin, bir gruba gaz bombası ile müdahale ettiği, bu esnada bir kişinin başından ağır yaralandığı öğrenildi. Yaralı kişinin hayatını kaybettiği yönünde de iddialar var.

Okmeydanı’nda, 9 ay komada kaldıktan sonra geçtiğimiz mart ayında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Berkin Elvan’ın başından vurulduğu noktada her perşembe günü anma yapılıyordu. Bugün de 10-15 kadar liseli genç tarafından yapılan anmaya polis gaz bombasıyla müdahale etti. Gaz bombaları atılması üzerine gençler ara sokaklara dağılırken polis de akrep tabir edilen zırhlı araçla takip etti. Bu esnada bir ara sokaktan atılan molotof kokteylinin isabet ettiği polis aracının alev alması üzerine polisler araçtan inerek ateş açtı.

cemevi

Olaylar Okmeydanı Cemevi yakınında meydana geldi ve o esnada cemevinde de bir cenaze vardı. Törene katılan kalabalıktan “Bir kişi vuruldu” sesleri yükseldi. Bu sırada başından yaralanan bir kişinin cemevi avlusunda kanlar içinde yattığı görüldü. Yaralı kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Ağzının sağ tarafından giren kurşunun boynuna saplanmasıyla ağır yaralanan 30 yaşındaki Uğur Kurt’un durumu ciddiyetini koruyor.

(Radikal/ Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.