Uncategorized

03 Nisan 2014

0

Bitlis Belediyesi’nden AKP giderken belediyeyi yağmaladı gitti iddiası

Bitlis Belediye Başkanlığı seçimini kazanan BDP’li Hüseyin Olan, belediyeye ait Toplumsal Destek Merkezi’ndeki bazı bilgisayar ve dosyaların, seçimleri kaybeden AK Parti’liler tarafından götürüldüğünü ve tahrip edildiğini ileri sürdü. Olan, suç duyurusunda bulunduklarını, polisin de inceleme yaptığını söyledi.

bianet’in “Sabah-ATV Erdoğan’ın Emriyle Toplanan 630 Milyon Dolarla Alındı” haberine sansür

Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi bianet’in “Sabah-ATV Erdoğan’ın Emriyle Toplanan 630 Milyon Dolarla Alındı” haberi için İbrahim Çeçen’in kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle URL bazlı erişimin engellenmesine karar verdi. bianet Genel Yayın Yönetmeni Haluk Kalafat haberi kaldırmayacaklarını, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın (TİB) engellemesini beklediklerini ve karar itiraz ettiklerini söyledi.

Büyükanıt’ın tanıdığı “iyi çocuğun” bombaladığı kitabevinin sahibi Belediye Başkanı oldu

9 Kasım 2005’te Umut Kitabevine bomba atılmış, 1 kişi ölmüş 1 kişi de yaralanmıştı. O kitabevinin sahibi Seferi Yılmaz, BDP’den yüzde 50,5 oy alarak Şemdinli Belediye Başkanı oldu. O dönem bombalamadan suçlu bulunan astsubay Ali Kaya için dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt “Gazetelerde resmi çıkan astsubay benim yanımda görev yaptı. Tarınım iyi çocuktur” demişti.

AKP Adıyaman Milletvekili Metiner: “Başbakan Erdoğan ilk turda Çankaya’da”

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner CNN Türk’te katıldığı Karşı Gündem programında: “Göreceksiniz Başbakanımız inşallah ilk turda bariz bir farkla Çankaya’ya çıkacak. Devlet başkanı olacak. Herkes Tayyip Erdoğan ’ın gücünü de görecek” dedi.

You may also like

Comments

Comments are closed.